Narviksenteret kom tidlig på banen og tok prosjektledelsen i filmturisme-prosjektet tilknyttet spillefilmen «Kampen om Narvik». Målet med prosjektet var å tilrettelegge for og utvikle reiselivsprodukter for å tiltrekke seg og ivareta filmturisme i Narvikregionen i forbindelse med filmen. Filmen og oppmerksomheten den vil gi Narvikregionen er en unik mulighet til å fronte både vår dramatiske krigshistorie i Nord-Norge og lokale reiselivsaktører som vil fortelle denne historien. Resultatet av prosjektet er kvalitetssikrede bookbare krigshistoriske opplevelser for familier og voksne, samlet på kampenomnarvik.com, og en nasjonal markedskampanje koordinert med premieren for filmen. Narvikregionen blir slik «den levende historieboken hvor krig inspirerer til fred», og det samlede målet for alle opplevelsene er å etterlate inntrykk hos gjestene.

Narviksenteret jobber sammen med prosjektpartnerne Visit Narvik, Filmklynge Nord og Storyline Nor for å lykkes med prosjektet, og finansieringen er hentet fra Samfunnsløftet/Sparebank 1 Nord Norge.

Besøk Kampen om Narvik for å se hvilke krigshistoriske opplevelser DU vil oppleve, og la deg inspirere til å bruke den levende historieboken i regionen vår.

Velkommen til oss!